Prijs vanaf € 26.749

New Hyundai IONIQ hybrid

De hybride wacht.

Prijs vanaf € 26.749

Ontdek de nieuwe IONIQ Hybrid.

 

Met een opgefrist design, een brandstofefficiëntie van wereldklasse en de nieuwste geavanceerde rijhulpsystemen en systemen voor actieve veiligheid is de nieuwe IONIQ Hybrid is nu beter dan ooit. En dat alles zonder dat u een accu hoeft op te laden, uw rijgedrag hoeft te veranderen of ook maar één compromis hoeft te sluiten. De dynamische tandem van de hoogtechnologische benzinemotor en de elektromotor op batterijen werkt samen om maximale efficiëntie en inspirerende prestaties te leveren.

 

 

Nieuw design
vanbinnen en vanbuiten

Het strakke aerodynamische silhouet van de nieuwe IONIQ Hybrid is opgewaardeerd met een reeks nieuwe designelementen om de verfijnde look te versterken. Het dynamische nieuwe gaasvormige radiatorrooster past zich aan de nieuwe Full-LED-koplampen en LED-dagrijlichten aan en maakt zo een zeer geraffineerde eerste indruk.

 

Een toppunt van hybride prestaties. 

Met zijn dynamische tandem van een speciaal gekalibreerde benzinemotor met directe inspuiting en een elektromotor met batterijaandrijving tilt de nieuwe IONIQ Hybrid brandstofefficiëntie van wereldklasse naar een nog hoger niveau. En dat terwijl hij uitstekende prestaties levert met een gecombineerd vermogen van 141 pk en een koppel van 265 Nm. Voeg aan deze krachtige mix een sportieve Dual Clutch Transmission en de lichte, sterke carrosseriestructuur toe en u krijgt een dynamische rijervaring met veel koppel wanneer u dit het meest nodig hebt, en een maximale brandstofefficiëntie.

 

10,25” Audio Video Navigation-systeem

Een nieuw 10,25” Audio Video Navigation-systeem vormt het elegante middelpunt van de vernieuwde cockpit. Het aanpasbare splitaanraakscherm geeft u toegang tot alle voordelen van het gratis 5-jarig LIVE Services-abonnement van Hyundai. Toegang tot realtime informatie over tankstations, het verkeer, het weer en nuttige plaatsen, evenals parkeerplaatsen op en buiten de weg.

Galerij