Prijs vanaf € 22.499

i30 Fastback

Ik heb aandacht voor mezelf.

Prijs vanaf € 22.499

Voor u ontworpen

De gloednieuwe i30 Fastback is een uniek stijlstatement.Hij is elegant en perfect geproportioneerd en presteert even goed als hij eruit ziet.Voor u gecreëerd, niet gewoon om u van A naar B te brengen.

Connectiviteit

Het navigatiesysteem biedt geavanceerde connectiviteitsfuncties, waaronder Apple Carplay en andere Smart Device Integratie zodat u uw telefoon kunt verbinden en uw muziek-, telefoonfuncties en apps kunt bedienen van op het zwevende 8"-aanraakscherm. Hij wordt ook geleverd met een gratis zevenjarig abonnement op LIVE Services met realtime informatie over weer, verkeer en snelheidscamera's.
Donec non molestie orci

Forward Collision Warning (FCW) en Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

FCW gebruikt de camera aan de voorzijde om een eventuele frontale botsing te detecteren en de bestuurder te waarschuwen. FCA begint de wagen automatisch af te remmen om een dergelijke aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken. Als optie kan FCW worden aangevuld met een radar aan de voorzijde die ook voetgangers detecteert.cursus.

Donec non molestie orci

De nieuwe Hyndai N Line.

Geef uw i30 Fastback extra flair met dit sportieve nieuwe uitrustingsniveau. De opvallende designelementen van het high performance-gamma N in het exterieur en het interieur van de nieuwe i30 Fastback N Line, geven het bekroonde ontwerp van de i30 Fastback een flinke portie spierkracht en raceallures mee. Naast zijn brede waaier aan sportieve designkenmerken zult u zeker ook de verbeterde prestaties kunnen appreciëren. Geniet van een sportiever rijgevoel dankzij de motorrespons, de ophangingsinstellingen en het uitlaatgeluid die beter zijn afgesteld, in combinatie met de grotere remmen en prestatiegerichte 18‘’-banden.ursus.

Galerij